Compare Listings

Rolf & Nora Mjåtvedt

Rolf & Nora Mjåtvedt

Etter å ha feriert diverse steder i Tyrkia i ca. 15 år og blitt glad i landet og innbyggerne, begynte tanken om å kjøpe oss en egen leilighet. Trivdes best i området rundt Alanya, og etter å ha leid leil. privat sommeren 2010, så bestemte vi oss. Først ville vi finne ut av, i en jungel av mange selskaper som selger leiligheter, hvem som virket mest tillitsfull og seriøs i våre øyne. Valget falt da på SGH(ScangroupHomes). Sendte inn etter katalog og allerede neste dag lå den i postkassen med hilsen fra en kar som vi senere har lært å sette stor pris på, Frode Kjeldby. Vi ringte han og avtalte et møte hjemme hos oss. Dette ble en hyggelig kveld med en kar som virkelig trives med jobben sin og i å sette seg inn i våre ønsker vedr. kjøp av leilighet.
Vi hadde allerede bestilt flybilletter for en ukestur og Frode kunne da tilby oss gratis opphold i en leilighet mot at vi ble med på visning med han. Vi reiste en onsdagkveld i juni 2011 og ble tatt imot på flyplassen av Erol fra Norwegian Transfer. Neste stopp ble Ali Baba restaurant hvor vi ble tatt imot av Erik (Erkan Yilmaz) Etter å ha spist der, ble vi innkvartert i en flott leilighet på Trust. Neste morgen ble vi hentet av Mahmut og Frode for å bli kjørt rundt til de forskjellige anleggene de hadde plukket ut som kunne være av interesse for oss. Her var det ingen hast eller noen form for kjøpepress. I løpet av dagen var det to anlegg det sto om som vi likte veldig godt. Neste dag tok vi en ny runde på disse to og ble enige om en leilighet i Best Home Resort,Cikcilli, her ville vi trives!
Da begynte rundturen til fotograf, skattekontor, notarius, bank etc. Her fikk vi se en effektiv Mahmut i arbeid. Lørdag var vi en tur opp i leil. og tittet. Der var det 7-8 mann i arbeid med å male alle rommene (var ikke helt fornøyd med den opprinnelige fargen) og installere hvitevarer og aircondition. Så var det full rulle med Erik rundt i flere møbelbutikker for kjøp av innbo og gardiner. De neste dagene fikk vi litt tid til soling og litt kjøp av div. ting. Det var bare å ringe, så kom de å kjørte oss akkurat hvor vi ville.
Vi var blitt lovt at vi skulle få overnatte den siste natten i vår nye leilighet, og det klarte de å holde! Tirsdag kveld kom de å hentet oss og vi ble kjørt opp til en leilighet der alt var satt på plass, t.o.m. sengetøy var lagt på! Så det var et fornøyd par som reiste hjem igjen til Bergen neste morgen.
Siden den gang har begge våre døtre brukt leiligheten og stortrives, og vi selv har vært på flere turer dit. Vi har alltid benyttet oss av Norwegian Transfer. Har det vært noe vi trengte hjelp til eller har lurt på, så er det bare å ringe Frode eller Erik og ting blir ordnet!
Ut i fra de erfaringer vi har hatt med vårt kjøp, så kan vi trygt anbefale SGH

Hilsen Nora og Rolf  Mjåtvedt
Mobil 92296843

img

admin

Related posts

Solveig M. Christensen & Roy Sørensen

Etter 5 år takker vi for MEGET god service, hjelp til hva det enn måtte være og ikke minst...

Continue reading
av admin

Jan and Ellen Aasli

Kjøp av leilighet i Tyrkia Vi er et par som har reist på utallige charter-turer gjennom snart...

Continue reading
av admin

Sigrid og Geir Midttveit

Vi reiste på visningstur i påsken 2012 etter å ha fått anbefaling frå kjente. Vi hadde også...

Continue reading
av admin