Listeleri Karşılaştır

Øivind, Hege, Patrik og Helene

Øivind, Hege, Patrik og Helene

I 2007 skrev vi kjøpsavtale med SGH om kjøp av leilighet i Oba, Alanya. En drøm skulle bli virkelighet.
SGHs norske representanter hadde vært hjemme hos oss, og gjort et godt og solid inntrykk, og etter at jeg var på visningstur med Helge og sett det, var avgjørelsen enkel. Prosjektet vi opprinnelig kjøpte oss inn i, var i utgangspunktet nesten ett år fra å være ferdig, så ventetiden visste vi ville bli en stund. I løpet av denne tiden skjedde der ting i forbindelse med prosjektet og utbygger firmaet som gjorde ting usikkert, og vi begynte å tvile. Etter hvert viste det seg at forsinkelsene ville bli enorme, og konkurser og ulike andre salgsrepresentanter som kom på banen gjorde det hele mer og mer tvilsomt, og vi ønsket å komme oss ut av avtalen, eller få den store rabatten vi hadde krav på ifg. forsinkelsen. Denne delen av kontrakten nektet de å forholde seg til, og SGH som hjalp oss med saken nede i Alanya v hjelp av advokat og det hele, følte seg like lurt som oss, som hadde ansett dette firmaet for å være bunnsolid og seriøst. Noe de altså viste seg ikke å være. Vi ble anbefalt å trekke oss ut av prosjektet, og var lovet pengene tilbake, som var betalt inn. Og her kommer SGH inn med sin fantastiske service og kundepleie: De garanterte oss at de skulle stå inne for de 500.000 kr. vi hadde forhåndsbetalt, uansett om de ville komme tilbake fra utbygger eller ei. Her tror vi de skiller seg kraftig ut fra andre selskaper, som i mange tilfeller, nok overhodet ikke hadde sett det som sitt ansvar. Med andre ord, vi kunne blitt et klassisk eksempel på folk som var blitt lurt ved kjøp av eiendom i utlandet, men SGH lovet oss trygghet for disse pengene uansett!

Da vi kom til Tyrkia på det som opprinnelig skulle være vår innflytting i den opprinnelige leiligheten påsken 2008, hadde de en leilighet i et annet prosjekt, TRUST RESIDENCE 3, å vise oss, som de da anbefalte oss å heller kjøpe. Dette var et helt ferdig prosjekt og leilighet, og vi kunne flytte inn på noen dager om vi bestemte oss for det. Og det var det absolutt beste de hadde tilgjengelig, i vår prisklasse. I tillegg var det ferdig, noe som var meget viktig, da vi ikke ville vente lenger på noe nytt igjen. Da vi kom for å se prosjektet tok det bare noen minutter før vi smilte og hadde bestemt oss! Helhetsinntrykket var bedre enn det andre vi skulle ha, det var fiks ferdig med bassenget og det hele, og det var nærmere Oba og alt det sentrale. Vi slo selvsagt til, og har tilbrakt mye tid her dette første året vi har hatt denne leiligheten. Ingenting overhodet har skuffet oss, etter vi ble ferdig med utbyggerne bak det opprinnelige prosjektet!.

SGH med Eric og Mahmut fast stasjonert i Tyrkia, og med Helge og Thor, fastboende i Bergen, men stadig på plass der nede, har vært fantastiske med oss, og når det som skjedde, skjedde er vi utrolig glad det var akkurat de vi hadde valgt!! De har ikke visst hva godt de har kunnet gjøre for oss, når det gikk som det gikk, og de er behjelpelig med absolutt alt! Advokat, kontrakter, bank, møblering, forsikring, strøm, og alle mindre ting som dukker opp, de hjelper oss alltid! også etter kjøpsprosessen nå er ferdig er de alltid behjelpelig med små og store ting, og ikke minst er de alltid tilgjengelig, ikke minst når Eric alltid er på restauranten sin på kveldstid. Ellers er det alltid koselig å stikke innom dem på kontoret for en prat osv.

På vegne av hele min familie vil vi bare få anbefale SGH på det varmeste! De har vært fantastiske mot oss, og har stilt opp langt mer enn man overhodet kan forvente! Den service innstillingen disse 4 karene har er der noen og enhver som har noe å lære av! Vi er dem evig takknemlige for det de har gjort, og sier tusen millioner takk for hvordan de har sørget for at drømmen vår ble virkelighet og ikke ett mareritt !

I tillegg vil vi også anbefale den svært rimelige serviceavtalen man får gjennom dem. Har man denne, får man en rimelig og grundig utvasking kjøpt fra folk man kan stole på, man kan kjøpe transport til og fra flyplass. Alltid raskt og effektivt, og alltid på plass når vi kommer! Den inneholder også tilgang til legehjelp m.m døgnet rundt.

Skal dere kjøpe i Alanya, så bruk SGH. Dere vil aldri angre! Vi har fått ett nytt liv der nede allerede i en herlig og stor leilighet med alle fasiliteter, og et flott fellesområde med et stort basseng, i ett trafikkstille området like på oppsiden i Cikcille ovenfor Oba. Her nyter vi livet, og det å komme ned å treffe disse menneskene igjen hver eneste gang! TUSEN TAKK, SCANGROUP HOMES!!

heg-lars@online.no

tel:004793028152

Mvh. Øivind, Hege, Patrik og Helene

img

admin

İlgili Mesajlar

Solveig M. Christensen & Roy Sørensen

Etter 5 år takker vi for MEGET god service, hjelp til hva det enn måtte være og ikke minst...

okumaya devam et
tarafından admin

Jan and Ellen Aasli

Kjøp av leilighet i Tyrkia Vi er et par som har reist på utallige charter-turer gjennom snart...

okumaya devam et
tarafından admin

Sigrid og Geir Midttveit

Vi reiste på visningstur i påsken 2012 etter å ha fått anbefaling frå kjente. Vi hadde også...

okumaya devam et
tarafından admin