Сравнить списки

Liv Reidun og Egil Nordvik

Liv Reidun og Egil Nordvik

Leilighets’s kjøp gjennom SGH.

Nå er det to år siden vi kjøpte leilighet gjennom SGH, og det fungerer 100%, akkurat som vi ble lovet. Er det noe vi lurer på eller trenger hjelp til, er Mahmut og resten av gjengen på kontoret alltid beredt til å hjelpe. Vi fikk skjøtet på leiligheten 4 måneder etter kontrakt’s underskrivelse, og det er en god følelse.
Vi har hatt lyst på leilighet i Alanya i flere år, og for 4 år siden kjøpte vi en i Oba, via en norsk selger og megler. Det ble bare problemer, og vi satt der uten både leilighet og penger i halv annet år. Etter en lang kamp med advokater, fikk vi pengene våres igjen.

Likevel var ikke drømmen om leilighet i Tyrkia knust. Vi gikk i gang med ny runde for å finne meglere vi kunne stole på. Etter å ha sjekket ut mange forskjellige meglere, falt valget på SGH. Mahmut og Frode skal ha all ære for at vi valgte SGH, som vår megler. Så i slutten på juni 2010 reiste vi ned for å handle, og hadde sett oss ut forskjellige leiligheter vi hadde lyst på. Etter 3 dager fant vi vår drømmeplass, Prestige Residence. Vi har ikke angret et sekund på at vi handlet gjennom SGH, den oppfølging vi har fått i etterkant er bare helt fantastisk. Vi vil på det varmeste anbefale SGH.

Ta gjerne kontakt hvis det er noe dere lurer på.
Tel. +47 92 08 55 27.
E-post: egil.nordvik@online.no

Med vennlig hilsen
Liv Reidun og Egil Nordvik

img

admin

Похожие сообщения

Solveig M. Christensen & Roy Sørensen

Через 5 лет мы благодарим вас за очень хороший сервис,...

продолжить чтение
от admin

Jan and Ellen Aasli

Покупка квартиры в Турции Мы пара, которая...

продолжить чтение
от admin

Sigrid og Geir Midttveit

Мы отправились в обзорную поездку на Пасху 2012 года,...

продолжить чтение
от admin