Vergleiche Einträge

Helge og Marie

Helge og Marie

En koselig tilbakemelding fra en av våre potensielle fremtidige kunder som fikk seg en liten aha opplevelse i jakten på sin drømmebolig i Alanya.

Hei Frode.

Travle tider med møter til langt på kveld. Nettopp kommet inn, og må sende deg en mail før sengetid.

Som jeg sa i telefonen i dag ønsker vi ikke å kjøpe den tilbudte leiligheten. Vi har vært gjennom nøye overveiinger med både meg og kona, og barna med.
Vi er rett og slett usikre på om vi ønsker leilighet i Tyrkia, og føler da ikke for å hoppe på dette tilbudet, men først og fremst bli sikre på at det er leilighet i Tyrkia vi vil ha. I dette ligger også at vi ikke har slått fra oss at vi en gang kanskje kjøper leilighet i Tyrkia.

En ting slår oss etter denne runden. Det er utrolig mange tilbydere av leiligheter, og det er utrolig mange overivrige selgere. Det er naturlig at vi som potensielle kjøpere orienterer oss litt i markedet, og hører med forskjellige meglere. Kampen om kundene er tydeligvis så hard at selgerne nærmest „voldtar“ potensielle kjøpere. Det er med stor glede at jeg kan si at den eneste selgeren vi har vært borti i denne runden, som ikke legger igjen et slikt inntrykk, er deg. Vi har følt oss virkelig velkommen som kjøper hos deg, og det setter vi stor pris på. Vi har følt at du har hatt interesse for oss som kjøper, og har lagt deg i selen for at vi skal kunne kjøpe en leilighet vi etterpå ville bli fornøyd med. En stor takk til deg for dette.

Selve prospektet virket veldig interessant, og referansen som du gav oss, var tydeligvis svært fornøyd. Det beste med referansen var at vedkommende også var fornøyd med din oppfølging ETTER handel. Vi vil nok sjekke opp forskjellige anlegg når vi nå skal ned til Tyrkia i oktober, men vil nok fortsatt være avventende. Siden vi har fått et slikt positivt inntrykk av deg som selger av leiligheter i Tyrkia, skal vi love at vi vil kontakte deg om det en gang i fremtiden skal bli aktuelt å handle. Dermed skal du slippe å ringe oss om et halvt års tid, og lure på om handling av leilighet i
Tyrkia nærmer seg. Vi kommer helt sikkert ikke til å handle leilighet før vi har kontaktet deg og de potensielle prospekt du da har.

Beste hilsener Helge og Marie.

Alle gode eventyr har en happy ending 🙂

Helge og Marie har nå funnet sin drømmebolig sammen med oss i ScanGroup Homes.

img

admin

Zusammenhängende Posts

Solveig M. Christensen & Roy Sørensen

Etter 5 år takker vi for MEGET god service, hjelp til hva det enn måtte være og ikke minst...

Weiterlesen
durch admin

Jan and Ellen Aasli

Kjøp av leilighet i Tyrkia Vi er et par som har reist på utallige charter-turer gjennom snart...

Weiterlesen
durch admin

Sigrid og Geir Midttveit

Vi reiste på visningstur i påsken 2012 etter å ha fått anbefaling frå kjente. Vi hadde også...

Weiterlesen
durch admin