Compare Listings

Trude og Ann-Mari Ellingsen

Trude og Ann-Mari Ellingsen

Min datter og jeg har lenge tenkt på å kjøpe leilighet i Tyrkia, men vi har hørt negative ting, om meglere som ikke er godkjent, som lurer oss m.m. Etter å ha lest mye på nett og sett på forskjellige leiligheter lagde vi oss avtaler med fire forskjellige eiendomsmeglere før vi reiste nedover sommeren 2011. Vi skulle være i Tyrkia i tre uker.

Etter to andre avtaler møtte vi Scangroup homes (SGH), Mahmut og Frode. De viste oss en god del leiligheter i forskjellige prisklasser, før de viste oss Prestige Residence som vi falt helt for. Vi var sikker i vårt valg av leilighet og kansellerte derfor andre avtaler vi hadde senere i uken. Avtaler ble skrevet under, og leiligheten på Prestige Residence ble vår.

Da gjenstod bare møbler, gardiner, kjøkkenutstyr (mye som må handles inn når man kjøper en leilighet)
Vi kjøpte alt utstyret vi trengte sammen med Mahmut og Frode. Mahmut har utrolig god smak når det gjelder møbler og lignende. Dere må stole på han angående dette, han kan det!
Møbler kom, gardiner ble hengt opp, kjøkkenutstyr ble satt inn i skap, sengene ble redd opp. Alt ble fikset til at vi kunne nyte den siste uken våres i Alanya i den fine nye leiligheten våres.

Uansett hvor mange dumme spørsmål vi har hatt fra vi kjøpte leiligheten i sommeren 2011 så har både Mahmut og Ayse (kontorsjef) vært vennligheten selv.
De ordner alt for oss før vi kommer, om det så er å bære ut hagemøblene våres eller å ta på strøm og gass (Dette med gass er noe jeg ikke liker å gjøre selv.)

Vi har også laget avtale om at SGH skal regelmessig lufte leiligheten, passe på den m.m. Dette gjør at vi føler at både vi og leiligheten er i trygge hender. Dette gjelder både kjøp av leiligheten og tiden etterpå som er viktig å tenke på når man skal kjøpe leilighet.

Vi kan anbefale SGH og for oss er en drøm godt i oppfyllelse og vi bare venter på at vi kan reise tilbake til Prestige Residence og nyte livet!

Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe som helst dere lurer på : )

Hilsen
Trude og Ann-Mari Ellingsen

img

admin

Related posts

Solveig M. Christensen & Roy Sørensen

Etter 5 år takker vi for MEGET god service, hjelp til hva det enn måtte være og ikke minst...

Continue reading
by admin

Jan and Ellen Aasli

Kjøp av leilighet i Tyrkia Vi er et par som har reist på utallige charter-turer gjennom snart...

Continue reading
by admin

Sigrid og Geir Midttveit

Vi reiste på visningstur i påsken 2012 etter å ha fått anbefaling frå kjente. Vi hadde også...

Continue reading
by admin